Lume, lume, hai la…paste!

DivellaAr fi trebuit sa incep cu concursu, dar m-a luat gura pe dinainte. Ca sa vedeti ce vreau eu si ce imi iese din tastatura…

De fapt eu voiam sa va chem la concursul aniversar al Claudiei, dar cand am dat o fuga pe blogul ei sa vad despre ce e vorba mi-a lasat gura apa si numai la paste ma gandesc, dar nu oricare, ci paste din acelea autentic italienesti din categoria pasiunea mediteraneeana cea mai raspindita in lume, adica marca Divella.

Ma adun si va spun despre ce este vorba: autoarea blogului Lecturi si Arome ii sarbatoreste un an de viata plina de retete delicioase premiind pe cei care o stimuleaza mereu sa fie creativa in bucatarie: cititorii.

 Sunt trei premii, fiecare constand in cate un pachet ce contine diverse produse din portofoliul Divella plus o mica surpriza si vor fi oferite prin tragere la sorti catorva persoane care si-ar dori sa incerce pasiunea mediteraneeana si o declara public, cu un like & share. Pasii care trebuie urmati se gasesc pe blogul Claudiei pe care ajungeti de pe primul link din acest articol.

De nu mai putin de patru generatii pastele Divella incanta consumatorii prin gustul desavarsit, culorile ispititoare si ingredientele sanatoase.

Cine este Divella in cifre?

  • 120 de ani de experienta, 4 generatii
  • 3 fabrici
  • 1200 tone de grau de unde rezulta 400 tone faina de grau, 900 tone de paste uscate in peste 150 de forme diferite, 35 tone de paste fresh si 60 tone de biscuiti in fiecare zi
  • milioane de clienti din toata lumea multumiti

Nu e vorba de o simpla fabrica de paste, ci un mod de viata, pentru ca Divella a adaugat pastelor si produse complementare: conserve de rosii, passata, rosii cubetti, rosii cherry, rosii felii, sosuri de paste. Practic, cu Divella aduci o portie din celebra bucatarie italiana in farfuria ta!

Revenind la invitatia la savoare de pe blogul Claudiei, am sa va spun ca trei lucruri mi-au placut mie la acest concurs:

  • sunt trei castigatori, nu unul, deci trei sanse de castig
  • pot participa toti cei care doresc, nu trebuie sa aiba blog sau site, doar sa isi doreasca sa cunoasca mai bine minunatiile pregatite de Divella
  • premiile puse in joc sunt ademenitoare, mai ales ca suntem in post si pastele cu pulpa de rosii reprezinta o alternativa gustoasa si hranitoare fata de meniurile obisnuite.

Va puteti deci inscrie chiar de azi, eu am facut-o, fireste, pentru ca aruncand o privire pe pagina de Facebook si pe produsele pe care le au in portofoliu m-am indragostit de niste cuiburi de paste si de o sticla de sos de rosii in care freamata pulpa, iar ulterior am gasit si cateva retete originale care mi-au imbatat simturile. Tare as mai incerca sosurile acelea, imi trezesc toate fanteziile culinare!

 Mai stati pe ganduri?