Meniu saptamanal, pe final de luna

Pentru ca azi e duminica si am gatit pentru saptamana viitoare, am sa va spun si voia ce si cum, poate va inspir. Nu sunt feluri de mancare prea elaborate, ci mai degraba ieftine, asa cum nici eu nu sunt MasterChef, ci o femeie complet normala, care scrie mult mai bine decat gateste de cele mai multe ori.

Dat fiind ca nu am avut chef de ciorba sau supa saptamana asta, am optat pentru mai multe variante de felul doi:

Pilaf cu pipote – o craticioara, aproximativ 4 portii mari – total 10 lei ( 3 lei- legumele, 6 lei pipotele. 1 leu condimente, ulei, chestii din astea)

Piure de cartofi cu carnaciori (15 lei) – 4 portii

Paste cu carne tocata ( 6 lei pastele, 3 lei bulionul, 10 lei carnea tocata –  plus uleiul de la carnaciorii de mai devreme, care le-au dat un usor gust de afumat absolut delicios)

La desert, fructe, am gasit la metrou la Piata Sudului portocale cu 3 lei kilogramul si am luar de 7 lei, sa fie in casa.

Dat fiind ca nu mai avem in camara sau in frigider absolut nimic, ca suntem pe final de luna, habar nu am ce vom manca la gustari, dar maine luam bonurile de masa si ma duc la cumparaturi dupa jobb, asa ca vom gasi noi ceva. V-am spus despre saptamana XXl in Lidl? Spre oferta respectiva intentionez sa ma indrept. Va tin la curent.